Račun in izjava

Informacije o računu:

Spoštovani uporabniki, po nakupu pri podjetju Chipsmall boste prejeli naš uradni komercialni račun, natančno preberite spodnja navodila.
 

1, Navodilo o izdanem računu

Račun bo izdal Chipsmall. Znesek računa bo odvisen od zneska dejanskega zneska, ki ste ga plačali.Chipsmall ponuja dve vrsti računov, račun za DDV (neodbiten) in poseben račun za DDV (odbitni). Za izboljšanje učinkovitosti poslovanja in izogibanje učinkom vračila bo račun izdajo v 5 delovnih dneh po tem, ko uporabniki dobijo blago. Vnesite pravilen naslov, kontaktno osebo in telefonsko številko, da zagotovite natančno dostavo računov. Če teh podatkov ne izpolnite, bo Chipsmall poslal račun na isti naslov kot odpremljeno blago, da vas bomo pravočasno kontaktirali.
 

2, račun za DDV

Chipsmall običajno izda račun za DDV za uporabnike, ki so splošni davkoplačevalci. V račun vpišite ustrezno ime podjetja in davčne podatke.
 

3, poseben račun za DDV

Če morate izdati \"poseben račun za DDV\", se obrnite na naše računovodstvo, sicer bo sistem Chipsmall izdal račun za DDV. Prosimo, izpolnite in natančno preverite vse podatke na računu, Chipsmall ne bo prevzel odgovornosti za morebitno napako. Poseben račun za DDV bo pošljite izrecno, ko potrdite pošiljko. Prosimo, vnesite ime podjetja, naslov, telefonsko številko, davčno številko, ime banke in številko računa, naslov prejema računa, tako da lahko uporabniki običajno uporabljajo poseben račun za DDV, vendar morajo biti vsi izpolnjeni podatki enako kot davčni zavezanec.
Ime podjetja mora biti ime industrijske in komercialne registracije. Naslov podjetja in telefonska številka računa morata biti enaka podatkom vašega podjetja.
Davčna registrska številka je številka na certificate Potrdilo o davčni registraciji》, običajno 15 številk, natančno preverite in vnesite.Za oba morata biti napisana ime banke in številka računa.
 

4, Obvestila

Če uporabniki za poseben račun za DDV napišejo napačne podatke, bo Chipsmall račun za DDV izdal samodejno in brez vračila.Chipsmall ne bo sprejel zahteve za ponovno izdajo posebnega računa za DDV, če smo račun že izdali po podatkih uporabnikov.
 

5, prijazen opomnik

Če imate kakršen koli dvom o izdanem računu, se obrnite na finančni oddelek podjetja Chipsmall. Če računa ne prejmete v 30 dneh po prejemu blaga, se obrnite na službo za pomoč uporabnikom podjetja Chipsmall. Računa ne bomo izdali drugič, če nas ne boste mogli kontaktirati v 90 dneh (od datuma naročila). Ime izdelka na računu bo zapisano Elektronske komponente, številka dela bo zapisana kot pravo naročilo, nobena druga posebna zahteva.
 

6, vračilo računa

Če ugotovite, da so podatki o računu napačni kot naročilo, se obrnite na našo službo za pomoč, Chipsmall bo v najkrajšem možnem času zamenjal in poslal popravke. Če želite spremeniti podatke o računu, se obrnite na našo službo za pomoč, popravljeni račun vam bomo poslali na navedeni naslov po našem finančnem oddelku. Brez odobritve službe za stranke naš finančni oddelek ne bo sprejel vloge za ponovno izdajo računa s telefona, faksa ali e-pošte.