Pogoji uporabe

Chipsmall upravlja s spletnim mestom www.chipsmall.si za zagotavljanje spletnega dostopa do informacij o izdelkih, ki so na voljo v podjetju Chipsmall (\"izdelek\"), in za olajšanje nakupa izdelkov (\"storitev\"). Ti pogoji uporabe, skupaj s pogoji naročila, se imenujejo ta \"pogodba\". Z uporabo storitve Chipsmall se strinjate s spodaj navedenimi pogoji in določili (\"Pogoji uporabe\"). Z naročanjem izdelkov se strinjate s Splošnimi pogoji uporabe in Splošnimi pogoji naročila, ki so navedeni spodaj. Chipsmall si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni to pogodbo, ne da bi vas o tem predhodno obvestil. Vaša uporaba spletnega mesta po kakršni koli spremembi pomeni, da se strinjate, da boste sledili pogodbi, ki je spremenjena, in jo zavezujete. Zadnji datum revizije tega sporazuma je naveden spodaj.

1. Intelektualna lastnina.
Storitev, spletno mesto in vse informacije in / ali vsebine, ki jih vidite, slišite ali kako drugače doživljate na spletnem mestu (\"vsebina\"), so zaščitene s Kitajsko in mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah, blagovnih znamkah in drugih in pripadajo podjetju Chipsmall ali njegovemu nadrejenemu , partnerji, pridruženi podjetji, sodelavci ali tretje osebe. Chipsmall vam podeli osebno, neprenosljivo, neizključno licenco za uporabo spletnega mesta, storitve in vsebine za tiskanje, prenos in shranjevanje izbranih vsebin pod pogojem, da: (1) uporabljate samo te kopije Vsebina za vaše notranje poslovne namene ali za vašo osebno, nekomercialno uporabo; (2) ne kopirajte ali objavite vsebine v nobenem omrežnem računalniku ali je prenašajte, distribuirajte ali predvajajte v katerem koli mediju; (3) ne spreminjajte ali spreminjajte vsebine na kakršen koli način, niti ne brišite ali spreminjajte nobenega obvestila o avtorskih pravicah ali blagovni znamki. Zaradi te licence se na vas ne prenese nobena pravica, naslov ali zanimanje za preneseno vsebino ali gradivo. Chipsmall si pridržuje popoln lastniški naslov in vse pravice intelektualne lastnine v kateri koli vsebini, ki jo prenesete s spletnega mesta, ob upoštevanju te omejene licence za osebno uporabo vsebine, kot je določeno tukaj. Nobene znamke ali logotipa, ki se pojavljajo na celotnem spletnem mestu, ne smete uporabljati brez pisnega soglasja lastnika blagovne znamke, razen če to dovoljuje veljavna zakonodaja. Domače strani ali katere koli druge strani tega spletnega mesta ne smete zrcaliti, strgati ali uokvirjati na katerem koli drugem spletnem mestu ali spletni strani. Na spletno mesto ne smete povezati \"globokih povezav\", tj. Brez pisnega dovoljenja ustvariti povezave do tega spletnega mesta, ki obidejo domačo stran ali druge dele spletnega mesta.

2. Omejitev odgovornosti za garancije.
Družba Chipsmall ne daje nobenih izrecnih, implicitnih jamstev ali izjav v zvezi s katerim koli izdelkom ali v zvezi s spletnim mestom, storitvijo ali vsebino. Chipsmall izrecno zavrača vsakršna jamstva kakršne koli, izrecne, implicitne, zakonsko določene ali drugačne, vključno z, vendar ne omejeno na, implicitnimi garancijami o prodajnosti, primernosti za določen namen, naslovu in brez kršitev v zvezi z izdelki, spletnim mestom, storitvijo in vsebino. Chipsmall ne jamči, da bodo funkcije, ki jih izvaja spletno mesto ali storitev, nemotene, pravočasne, varne ali brez napak ali da bodo napake na spletnem mestu ali storitvi odpravljene. Chipsmall ne jamči za natančnost ali popolnost vsebine ali za odpravo morebitnih napak v vsebini. Spletno mesto, storitev in vsebina se zagotavljajo po načelu \"kakršno je\" in \"kolikor je na voljo\". Na spletnem mestu Chipsmall se IP naslovi obiskovalcev redno pregledujejo in analizirajo z namenom spremljanja in učinkovitega izboljšanja našega spletnega mesta, ne bo posredovan zunaj Chipsmall.Med obiskom spletnega mesta vas bomo morda prosili za kontaktne podatke (e-poštni naslov, telefonska številka, številka faksa in naslovi za pošiljanje / obračun). Ti podatki se zbirajo prostovoljno - in samo z vašo odobritvijo.

3. Omejitev odgovornosti.
Chipsmall v nobenem primeru ne odgovarja kupcu ali kateri koli tretji osebi za posredno, naključno, posebno, posledično, kazensko ali zgledno škodo (vključno z neomejenim izgubljenim dobičkom, izgubljenim prihrankom ali izgubo poslovne priložnosti), ki izhaja iz ali se nanaša nanje. do; (I) kateri koli izdelek ali storitev, ki jo zagotavlja ali jo bo zagotovil Chipsmall, ali uporaba nezmožnosti uporabe istega; (II) uporaba ali nezmožnost uporabe spletnega mesta, storitve ali vsebine; (III) Kakršna koli transakcija, ki jo izvede spletno mesto ali ki ga olajša spletno mesto; (IV) kakršen koli zahtevek, ki ga je mogoče pripisati napakam, opustitvam ali drugim netočnostim na spletnem mestu, v storitvi in ​​/ ali vsebini; (V) nepooblaščen dostop ali aliteracija vaših prenosov ali podatkov; (VI) Izjave ali ravnanje katere koli tretje osebe na spletnem mestu ali v storitvi; (VII) Kakršne koli druge zadeve v zvezi z izdelki, spletnim mestom, storitvijo ali vsebino, tudi če je bil Chipsmall obveščen o možnosti takšne škode.

Edina obveznost in odgovornost družbe Chipsmall za napake na izdelku je, da po želji podjetja Chipsmall nadomesti tak izdelek z napako ali kupcu povrne znesek, ki ga plača kupec, zato odgovornost podjetja Chipsmall v nobenem primeru ne sme preseči kupčeve kupnine. Za zgoraj navedeno sredstvo je treba kupca pisno obvestiti o napaki in vrniti izdelek z napako v šestdesetih (30) dneh po nakupu. Zgoraj navedeno sredstvo ne velja za izdelke, ki so bili zlorabljeni (vključno brez omejitev statičnega praznjenja), zanemarjanja, nesreče ali modifikacije ali za izdelke, ki so bili spajani ali spremenjeni med sestavljanjem ali jih ni mogoče preizkusiti. Če ste nezadovoljni s spletnim mestom, storitvijo, vsebino ali pogoji uporabe, je vaše edino in izključno sredstvo, da prenehate uporabljati spletno mesto. Z uporabo spletnega mesta potrjujete, da njegovo uporabo uporabljate izključno na lastno odgovornost.

Pogoji naročila Za

vsa naročila, oddana na spletnem mestu ali prek tiskanega kataloga, veljajo pogoji te pogodbe, vključno z naslednjimi pogoji naročila. Nobena sprememba, spreminjanje, brisanje ali spreminjanje katere koli pogodbe ni dovoljeno brez pisnega dovoljenja pooblaščenega predstavnika podjetja Chipsmall. Kakršna koli domnevna sprememba, ki jo kupec predloži v kateri koli dodatni dokumentaciji, se s tem izrecno zavrne. Naročila, oddana na obrazcih, ki odstopajo od teh pogojev, se lahko sprejmejo, vendar le na podlagi, da bodo prevladali pogoji te pogodbe.

1. Potrditev in sprejem naročila.
Ko oddate naročilo, lahko pred obdelavo vašega naročila preverimo vaš način plačila, naslov za dostavo in / ali morebitno identifikacijsko številko, ki je oproščena davka. Vaše naročilo prek spletnega mesta je ponudba za nakup naših izdelkov. Chipsmall lahko vaše naročilo sprejme z obdelavo plačila in pošiljanjem izdelka ali pa iz kakršnega koli razloga zavrne sprejem vašega naročila ali katerega koli dela vašega naročila. Dokler izdelek ni odposlan, Chipsmall ne bo sprejel nobenega naročila. Če vašega naročila ne sprejmemo, vas bomo poskušali obvestiti z uporabo e-poštnega naslova ali drugih kontaktnih podatkov, ki ste jih navedli z naročilom.

2. Elektronska komunikacija.
Ko oddate naročilo prek spletnega mesta, morate navesti veljaven e-poštni naslov, ki ga bomo lahko uporabili za komuniciranje z vami glede stanja vašega naročila, svetovanje glede pošiljanja izdelkov z naročilnico in za vsa druga obvestila. , razkritja ali druga sporočila v zvezi z vašim naročilom.

3. Cene.
Ponudba spletnega mesta Chipsmall in z njo povezane storitve se izračunajo samo v ameriških dolarjih in poravnavi valute, če ameriška valuta ni v obsegu uporabe nacionalnih ali regionalnih strank, prosimo menjalni tečaj za ustrezno pretvorbo glede na njihovo državo oz. regijah. Vse cene so v ameriških dolarjih.

4. Informacije o izdelku.
Vrsto izdelka, opis izdelka in parametre spletnega mesta Chipsmall, ustrezne slike, video in druge informacije zagotavlja internet in ustrezni dobavitelji, spletno mesto Chipsmall ne prevzema odgovornosti za točnost, celovitost, zakonitost ali verodostojnost informacij. Poleg tega spletno mesto Chipsmall ali kakršna koli uporaba informacijskih podjetij in njihova tveganja na tej spletni strani ne nosijo nobene odgovornosti.

5. Plačilo.
Chipsmall ponuja več priročnih načinov plačila v ameriških dolarjih, vključno s PAYPAL, kreditno kartico, glavno kartico, VISA, American Express, Western Union, bančnim nakazilom. Plačilo mora biti izvedeno v valuti, v kateri je bilo naročilo oddano. Če imate druge plačilne pogoje, se obrnite na službo za pomoč uporabnikom Chipsmall na naslovu [email protected].

6. Stroški pošiljanja.
Stroške pošiljanja ali prevoza, zavarovanje in namembne carine plačajo stranke.

7. Provizija za bančništvo.
Za bančno nakazilo zaračunavamo 35,00 USD bančne provizije, za PAYPAL in kreditno kartico pa 5% provizije za storitve v znesku, za Western Union bančne provizije ni.

8. Ravnanje s stroški.
Minimalne naročnine ali provizije ni.

9. Politika tovorne škode in vračila.
Če prejmete blago, ki je bilo poškodovano med prevozom, je pomembno, da škatla, embalaža in deli ostanejo nedotaknjeni. Za vložitev zahtevka se takoj obrnite na službo za pomoč uporabnikom Chipsmall. Vsa vračila morajo biti izvedena v 30 dneh od datuma računa in jim morajo biti priložena originalna številka računa, potrdilo o garancijski kartici, slika dela in kratka razlaga ali poročilo o preizkusu razloga za vračilo. Vračila po 30 dneh ne bomo sprejeli. Vrnjeno blago mora biti v originalni embalaži in v stanju za nadaljnjo prodajo. Deli, vrnjeni zaradi napake kupca v času ponudbe ali prodaje, ne bodo sprejeti.

10. Carinska težava.
Citate za Chipsmall so cene FOB, nismo odgovorni za carinjenje namembnih držav.Če so deli kupca zadržani ali zaseženi s strani lokalne carine stranke, lahko Chipsmall strankam zagotovi nekatere dokumente, vendar Chipsmall ni odgovoren za carinjenje, Chipsmall ne plača carine plačilo, dolžnost stranke je, da dele odstrani od lokalnih običajev stranke.Chipsmall ne bo več pošiljal, če so bili deli pridržani ali zaseženi v lokalni carini stranke, plačilo ni povrnjeno.

11. Dolžnosti in odgovornosti.
Chipsmall je profesionalna B2B in B2C trgovalna platforma, zato lahko pregledamo samo zunanje stanje blaga, ne pa tudi notranje funkcije. Vrnitve v roku 30 dni bodo sprejete, vendar kupci nimajo pravice preganjati podjetja Chipsmall zaradi nefunkcionalnega blaga, prav tako nimajo pravice zahtevati dodatnega nadomestila. Chipsmall je servisna platforma, nismo proizvajalci, samo nudimo storitve in kupcu pomagamo pri nakupu izdelkov, ki jih potrebujejo. Chipsmall si pridržuje pravice do končnih pojasnil.
GOVERNING LAW
These Terms of Service and any separate agreements whereby we provide you Services shall be governed by and construed in accordance with the laws of Cyprus

Povratne informacije

Cenimo vaše sodelovanje z izdelki in storitvami podjetja Chipsmall. Vaše mnenje je za nas pomembno! Prosimo, vzemite si trenutek in izpolnite spodnji obrazec. Vaše dragocene povratne informacije zagotavljajo, da dosledno zagotavljamo izjemno storitev, ki si jo zaslužite. Hvala, ker ste del naše poti k odličnosti.