Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Promocijska cena kot spodaj
Količina / cene
1. kos
US $10.00
2st kos
US $5.00
3. kos
US $5.00
4st kos
US $5.00
···
···
Dostava rentgenskih slik
V 2 urah po prejemu komponent.
Plačilo
PayPal pred dostavo slike

*Razčlenitev je za isti del št., Vendar so lahko različne paketne kode.

** Naša cena ne vključuje stroškov pošiljanja.

Storitev z dodano vrednostjo

Naša baza podatkov o rentgenskih slikah ima več kot 150 tisoč kosov slike za komponente iz zaupanja vrednega vira.Analiza skladnosti ali nepopolnosti

lahko zagotovite, če imamo del v naši bazi podatkov.Za to storitev velja dodajanje 5 USD/kos.

Vzorci rentgenskih slik
Za več podrobnosti se obrnite na prodajo.
Kaj je rentgenski pregled

Pregled rentgenskih žarkov je uporaba tehnologije za slikanje rentgenskih žarkov za pridobitev notranje strukture preskusnega predmeta in nato opazovati notranje informacije testnega predmeta, ne da bi prekinili testni objekt.

Uporablja se predvsem za presojo pristnosti in analizo neuspeha komponent.Gre za mednarodno priznano metodo za presojo pristnosti čipov in analizo in odkrivanje napak.

Vloga rentgenskega

Tehnologija odkrivanja rentgenskih žarkov ima prednosti hitre hitrosti, nedestruktivne in nizke stroške odkrivanja pristnosti čipov.

Zaznavanje odpovedi čipov:

S pomočjo rentgenskih slik vizualno opazujte notranje napake, luščenje, razpokanje, praznine itd. Čipa in pomagajo pri presoji okvare čipa.

SODBA o pristnosti čipov:

Pristnost je mogoče presojati s primerjavo okvirja, zrna, svinčene žice in drugih elementov v rentgenskem diagramu preskusnega dela s standardnim čipom;

Rentgenska baza podatkov

V preskusu presoje pristnosti čip je treba primerjati rentgensko sliko testnega dela z rentgensko sliko izvirnega standardnega čipa, da se določi pristnost.S pomočjo baze slik {@@} rentgenskih čipov prihrani časovne stroške in delovno obdobje podjetjem za nakup vzorčnih primerjalnih slik ter ugotovi zmanjšanje stroškov in povečanje učinkovitosti.

Chipsmall Rentgenska baza slik, vsi vzorci so kupljeni pri izvirnem agentu, visoka zanesljivost, široko pokritost, enostavna poizvedba, dobrodošli do izkušenj!

Povratne informacije

Cenimo vaše sodelovanje z izdelki in storitvami podjetja Chipsmall. Vaše mnenje je za nas pomembno! Prosimo, vzemite si trenutek in izpolnite spodnji obrazec. Vaše dragocene povratne informacije zagotavljajo, da dosledno zagotavljamo izjemno storitev, ki si jo zaslužite. Hvala, ker ste del naše poti k odličnosti.