Who We Are

Chipsmall Limited
Direktor Enota Shenzhen Electronic Gospodarska zbornica
1.000 kvadratnih metrov

Chipsmall Limited je sestavljena iz strokovne ekipe s povprečno več kot 10-letnim strokovnim znanjem na področju distribucije elektronskih komponent. S sedežem v Hongkongu smo že vzpostavili trdne in vzajemne poslovne odnose s kupci iz Evrope, Amerike in južne Azije ter dobavljamo zastarele in težko najti komponente za njihove posebne potrebe.

Z načelom \"Kakovostni deli, prednost strank, poštenost in skrbnost storitev\" se naše podjetje osredotoča predvsem na distribucijo elektronskih komponent. Karte, s katerimi imamo opravka, vključujejo Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight in Freescale. Glavni proizvodi vključujejo IC, module, potenciometer, vtičnico IC, rele, konektor.Naši deli pokrivajo primere, kot so komercialna, industrijska in avtomobilska področja.

Veselimo se vzpostavitve poslovnega odnosa z vami in upamo, da vam bomo zagotovili najboljšo storitev in rešitev. Naredimo boljši svet za našo industrijo!

Zgodovina razvoja
"Doživljamo obdobje hitrega tehnološkega razvoja in smo privilegirani, da kot priča sodelujemo kot ena od njih."
2004
Ustanovitev

Družba je bila ustanovljena v Shenzhenu

2014
Kopičenje

Na sejmu München Electronics, prodajna skupina za zaseg mednarodnega trga elektronike

2019
Preboj

Pridobil nacionalno certifikat o visokotehnološkem podjetju

2020
Razvoj

Opravljeno IS09001 Certificiranje sistema kakovosti

2021
Skok

Promet podjetja je dosegel 200 milijonov juanov

2022
Ustvarjanje

Ustanovljena je bila pisarna v Hongkongu.

2023
Inovacija

Opravil certifikat ESD in certifikat AS9120B.

Certifikat

ESD

Chipsmall INZUMENT CENTER KAKOVOST izpolnjuje zahteve glede elektrostatičnega praznjenja za električne in elektronske izdelke v skladu s standardom ANSI/ESD S20.20.

AS9120B

Chipsmall Izboljša varnost in zanesljivost izdelkov, kot so vesoljski materiali in komponente, da izpolnijo zahteve kupcev v vesoljski industriji.

ISO14001

Dobili smo certifikat sistema za upravljanje okolja in smo zavezani k ustvarjanju zelenega podjetja.

ISO9001

Sledimo sistemu upravljanja kakovosti ISO9001, da strankam zagotovi zanesljive elektronske komponente.

D&B

Dun & Bradstreet nas je certificiral, da bi vzpostavili dobro podobo v omrežnem poslovnem okolju in izboljšali naklonjenost in zaupanje potencialnih strank.

Naše prednosti
Velik ugled v kakovosti

Zagotovite le izvirne in pristne elektronske komponente, ustavite vse prenovljene, ponarejene in pokvarjene dele in si pri številnih kupcih osvojile dober ugled.

Strog postopek nadzora kakovosti

Vzpostavili smo testni laboratorij QC in vedno vztrajali pri tem, da kakovost komponent postavimo na prvo mesto, stopnjo donosa od kupcev, manjše od 0,22%, kar je precej nižje od povprečja v panogi.

Popoln kanal dobavne verige

Z našimi obsežnimi globalnimi kanali javnih naročil in rezervami zalog smo prepričani, da bomo svetovnim kakovostnim elektronskim komponentam zagotovili stroškovno učinkovito in v najkrajšem času za naše stranke.

V celoti izvajati standarde ISO

Kot standard za pregledovanje kakovosti jemljemo "Idea-STD-1010B" in delujeta v strogi sklad z AS9120, ESD, ISO9001, ISO14001 in drugimi mednarodnimi standardnimi sistemi.

Kultura podjetja
Ljudje usmerjeni

Zagotovite zaposlenim dobro učno in komunikacijsko platformo ter pravičen in pregleden promocijski kanal, da jim pomagajo pri rasti.

Zasledujte odličnost

Da bi našim strankam zagotovili vrhunske izdelke, ki ustrezajo njihovim potrebam in presegajo njihova pričakovanja.Odličnost, to je naš standard.

Usmerjeni k rezultatom

Zagotoviti vsem, tudi strankam, zaposlenim in celo poslovnim partnerjem, z možnostjo ustvarjanja in uresničevanja svojih sanj.

Kupca

Upoštevajte potrebe strank, strankam zagotovite najbolj potrebne izdelke in zadovoljive storitve ter porabite 200% naših prizadevanj, da bi si prizadevali za 100 -odstotno zadovoljstvo strank.

Dejavnost podjetja
2023 Electronic Industry Chain Summit Co-hosted by Chipsmall Achieved a Great Success
2022 Annual Meeting & Outstanding Employee Award Ceremony
On Mid-Autumn Festival, Chipsmall sent mooncakes to our employees, wishing that they could share mooncakes with their families and enjoy the wonderful time together.
The Spring Festival holiday is over, Chipsmall has prepared a welcome lucky money for everyone!
Chipsmall organized employees to have an outing in spring, which not only relaxed themselves, but also promoted the relationship between colleagues.
Chipsmall led employees to support farmers and agriculture spontaneously, selling agricultural products in impoverished mountainous areas.
In order to relieve the work pressure of employees and enhance team cohesion in the fast-pace and high-intensity work, Chipsmall held a wonderful team building activity.
Intent to celebrate Chipsmall's 17th anniversary, we arranged a holiday trip for employees.
Chipsmall held a baseball activity recently. Employees learned baseball shooting skills during a relaxed and pleasant environment.
Secretary Wu Xiaofeng presented the flag to Chipsmall's CEO, Lim, the captain of the Public Service
In January, 2024, Chipsmall relocated to a brand new office nearly 1200 square meters. With new office facilities, we are able to provide better servicenew office

Povratne informacije

Cenimo vaše sodelovanje z izdelki in storitvami podjetja Chipsmall. Vaše mnenje je za nas pomembno! Prosimo, vzemite si trenutek in izpolnite spodnji obrazec. Vaše dragocene povratne informacije zagotavljajo, da dosledno zagotavljamo izjemno storitev, ki si jo zaslužite. Hvala, ker ste del naše poti k odličnosti.